De accommodatie

Gedurende het gehele seizoen – wanneer wij zelf niet aanwezig zijn – is ons paradijs te huur. Zeer rustig gelegen, met een vrij uitzicht, één met de natuur, veel privacy…. en toch dichtbij alle centrale voorzieningen van camping Val Drome Soleil!

Wees welkom in onze ruime authentieke caravan (Tabbert Comtesse 630) met een prachtige rondzit en een queensize bed dat van weerskanten te bereiken is. De kleine badkamer in de caravan beschikt over een mobiel toilet voor gasten. Voor de zwoele zomeravonden zorgt de  airco unit voor aangename koelte in de caravan.

De vaste voortent (Ben Eilers) met een totaal vloeroppervlak van 24 m2, vaste ramen en twee schuifpuien geeft je het gevoel in je eigen bungalow te zijn. Er is een volledig ingerichte keuken aanwezig (waaronder een ruime koelkast met vriesvak, magnetron en oven) met warm/koud stromend water.

Een eethoek, bank en verwarming voor de koele dagen maken het geheel compleet!

Naast de knusse veranda met bistroset (heerlijk voor een ontbijt in de prille zon) en het ruime, gevlonderde terras met teakhouten tuinmeubelset is er een heerlijke lounge plek voor een goed boek of een siësta.

Voor de warme zomerdagen is binnen koken niet nodig! De buitenkeuken met koud stromend water, een BBQ en 2-pits kookstel staat voor jullie klaar! En wordt het echt te warm? Dan biedt de buiten douche uitkomst!

Interesse? Ga dan snel naar onze reserveringspagina!